Integratie oplossingen voor jou

Integration

ViCi adviseert, ontwikkelt, implementeert en beheert integratie oplossingen. Onze gedreven specialisten verbinden hun ervaring met jouw wensen en zorgen voor een perfecte digitale transformatie. 

Meer weten? Neem direct contact met ons op!
Integration solutions

Bouwen en beheren van business processen

Automatisering en IT zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het digitaliseren van bedrijfsprocessen kan alleen worden bereikt door nauwe samenwerking tussen business en IT. Onze experts weten als geen ander hoe dit kan worden bereikt en helpen de top 100 bedrijven van Nederland hier verder mee. Naast kennis van agile werkwijzen, architectuur, implementatie en beheer zorgen zij voor de juiste balans en kennis om dit te realiseren. Automate to the max!

Lees meer
Digitale Transformatie

Digitale Transformatie

Wat de strategie van je organisatie ook is, die digitale transformatie, zoals data migratie, de ‘move to the cloud’ en software upgrades is er onderdeel van. De consultants van ViCi nemen je mee naar deze, veelal nieuwe, wereld. Gerenommeerde instanties, zoals Gartner en Forrester, worden geraadpleegd voor het bepalen en invullen van jouw digitale transformatie. Deskundige en ervaren experts zorgen voor advies op maat op bijvoorbeeld het gebied van API Management, Cloud Connectors en Cloud Native. Wij geven richting aan de snelle technologische ontwikkelingen en veranderingen en laten zien wat dit voor jouw organisatie kan betekenen.

Data Integratie

Data Integratie

Met meer dan 20 jaar ervaring in ontwerp, bouw, beheer en projectleiding in data integratie hebben wij de juiste expertise in huis voor de complexe IT omgevingen van onze klanten. Of het nu gaat om het uitwisselen, analyseren en managen van data in een data lake of om big data. Analytische en statische vaardigheden, aangevuld met de juiste technische achtergrond, maken van onze engineers ware scientists.

Partners

Partners

Om te kunnen meebewegen in de huidige onstuimige markt wordt veel gevraagd van elke organisatie. De ontwikkelingen gaan razendsnel. Agile expertise (zoals Scrum, DevOps, SAFe, Lean etc) zorgen voor de nodige flexibiliteit. Dit bieden we samen met onze technologische partners. Zo kunnen de maximale doelstellingen bereikt worden. Wij werken daarbij samen met de volgende gerenommeerde technology partners: TIBCO, Microsoft, Axway, Amazon Web Services en Integration Matters. Verder bieden wij services binnen een scala van alle Java gerelateerde open source producten.

Digitale Innovatie

Digitale Innovatie

Engineering activiteiten zorgen ervoor dat software in de juiste omgeving klaar en geconfigureerd staat, om direct mee aan de slag te kunnen. Het opzetten van een pipeline, het toepassen van Continuous Integration en Continuous Delivery (CI/CD) zorgt voor een snelle geautomatiseerde oplevering. Dit alles wordt uitgevoerd met state of the art technologieën op elke (hybride, Cloud, on premise) IT omgeving. Met deze aanvullende ervaring realiseren onze engineers een verhoogde ROI voor elke organisatie.

You'll be in very good company