Integratie oplossingen

Het uitwisselen, analyseren en managen van data in een data lake, big data, kan niet zonder een goede en betrouwbare omgeving. De integrators van ViCi bieden de helpende hand op het gebied van Cloud, API (-management), middleware, engineering en security. Analytische en statistische vaardigheden maken van onze experts ware data scientists. Aangevuld met een uitgebreide technische achtergrond werken ze toe naar het juiste en beste resultaat.

Samenwerkingsvormen als co-creatie en partnerships, stellen ons in staat om snel en flexibel te leveren. Gerenommeerde instituten als Gartner en Forrester, technologische- en marktontwikkelingen zorgen ervoor dat onze integrators je op de hoogte houden van de meest recente ontwikkelingen en een passende oplossing voor jouw omgeving realiseren.

Het onderhouden en monitoren van je meest business kritische omgevingen zorgt ervoor dat we met behulp van Machine Learning incidenten kunnen voorkomen en de omgevingen / systemen continue beschikbaar houden.

Neem eens contact met ons op.

Wil je meer weten over Move to the Cloud, API Management, CI/CD, ESB beheer, applicatie, data en procesintegratie? Of ben je benieuwd naar jouw carrièrekansen bij ViCi? We horen het graag!

Onze contactgegevens